کتابخانه عمومی شهید اشرفی اصفهانی کبود راهنگ

کتابخانه و فعالیتهای فرهنگی
کتابخانه عمومی شهید اشرفی اصفهانی کبود راهنگ

این وبلاگ جهت اطلاع رسانی خدمات به اعضا و سایر فعالیتهای فرهنگی انجام شده در کتابخانه ایجاد شده است

۸ مطلب در مرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

۲۷
مرداد

  • جمشید چایانی - فرشته پیری
۲۴
مرداد

  • جمشید چایانی - فرشته پیری
۱۷
مرداد


مردی که اسرار سرزمین‌ها را می‌دانست؛ زندگینامه امام محمد باقر علیه‌السلام

نویسنده: محمود پوروهاب

انتشارات: مدرسه

تعداد صفحات: ۱۳۲

نامش محمّد بود و سیره‌اش محمدی، روزی که عطر لبخند خدا در زمین پیچید و لطف الهی آفتاب وجودش را به زمینیان هدیه کرد، چشم و چراغ پدربزرگ و پدر و همه اهالی خانه وحی شد. در دل کوچکش زخم‌هایی از ظلم عظیم کرب‌وبلا به یادگار داشت و تا روزی که زهر کینه «هشام بن عبدالملک» وجود نازنینش را به تیر عداوت نشانه گرفت و فرزند خلف زین‌العابدین علیه‌السلام به عزیزان شهیدش در کربلا پیوست؛ همچنان قلب مهربانشان داغدار و بی‌قرار بود.

«مردی که اسرار سرزمین‌ها را می‌دانست»، زندگی سراسر برکت پنجمین خورشید تابان از چهارده آفتاب درخشان آسمان عصمت و طهارت علیهم‌السلام را از سوم صفر سال ۵۷ هجری در مدینه تا شهادت ایشان در ۵۷ سالگی با زبانی فصیح و دل‌نشین روایت می‌کند و در بخش پایانی کتاب، چهل سخن از سخنان عالمانه امام در قالب حدیث و روایت نقل می‌شود. نویسنده کتاب، محمود پوروهاب شاعر است و شاعرانگی و لطافت در خطوط این کتاب منثور، مشهود است.

پنجمین امام شیعیان به علم و دانشِ بسیار، شهره بودند و باقرالعلوم لقب گرفتند؛ آن بزرگوار موقع‌شناس در دوران ضعف حکومت خلفای اموی بهترین خدمات را در زمینه دانش‌افزایی و تربیت عالمان شیعی به مسلمانان ارائه دادند و دانشمندان بسیاری حاصل تربیت دینی و علمی آن امام هُمام هستند.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «جابر با دستمالی لب‌هایش را پاک کرد. لبخند شادمانی بر صورت چروکیده‌اش دوید. دست محمد باقر علیه‌السلام را گرفت، به صورت خود مالید و بعد بر آن بوسه زد و گفت: رسول خدا صلی‌الله علیه و آله راست گفت که فرزندم باقرالعلوم را می‌بینی، سلام مرا به او برسان. به‌راستی که تو شکافنده علومی.»

  • جمشید چایانی - فرشته پیری
۱۷
مرداد

ردیف

عنوان

1

اصطلاحات افعال ترکیبی با حروف اضافه همراه با جملات کاربردی و ترجمه

2

اعترافات یک کتابخوان معمولی

3

آشنایی با قرآن

4

با فکرم چکار کنم

5

بابا جون مهدی

6

باجی پیر

7

برایت بیش از این ها آرزو دارم

8

بیا بریم اونطرف خیابون

9

بیماریهای لثه چگونه و چرا

10

تا روح تنهای تنها

11

تاریخ اسلام در آمریکا

12

جعفر شاطر غلام

13

جنگ غافلگیریها و تدبیرها

14

چرا دگمه کوچولو گریه میکرد

15

چگونه آسان نقاشی کنیم

16

حدیث آفتاب

17

خاطره بازی پیشکسوتان تئاتر

18

داستان زندگی یوسف پیامبر

19

دست از این مسخره بازی بردار اوستا

20

دوستی روباه و گرگ

21

سایه روشن مثل زندگی

22

سیمای امام علی در نظم فارسی

23

شیخ فض        ل الله نوری

24

قدرت خواندن

25

قطره ای از دریای معارف

26

کبریت کم خطر

27

کرانه دزدان

28

گردش کنار دریا

29

لذت خواندن در عصر حواسپرتی

30

مجموعه اریگامی

31

مجموعه جوجه غاز

32

مجموعه شعر قرار بعدی

33

مدافعان حرم

34

مستند نازی

35

مصباح المومن

36

معنای رنگ

37

مهاجر

38

مهزادی به نام همو فیل

39

مستند نازی

40

مهاجر

41

میوه های شفا بخش

 

  • جمشید چایانی - فرشته پیری
۱۵
مرداد

دبیرخانه جشنواره کتابخوانی رضوی با اعلام تمدید مهلت شرکت در بخش الکترونیک هشتمین جشنواره کتابخوانی رضوی تا پایان روز جمعه ۱۹ مرداد ماه، از اتمام مهلت شرکت در بخش مکتوب این جشنواره خبر داد

به گزارش روابط عمومی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، در پی استقبال گسترده از بخش الکترونیک هشتمین جشنواره کتابخوانی رضوی و استمرار این استقبال در روزهای اخیر،  دبیرخانه جشنواره کتابخوانی رضوی به منظور استفاده از حداکثر زمان ممکن برای طی کردن فرآیند ثبت نام توسط علاقه‌مندان، از تمدید مهلت شرکت در بخش الکترونیک این جشنواره تا پایان روز جمعه ۱۹ مرداد ماه خبر داد.

همچنین بر اساس اعلام قبلی دبیرخانه جشنواره کتابخوانی رضوی، مهلت شرکت در بخش مکتوب این جشنواره به دلیل فرصت محدود برای جمع‌آوری و ارسال پاسخنامه‌ها و نقاشی‌ها، چهارشنبه ۱۰ مردادماه به اتمام رسیده و قابل تمدید نخواهد بود.

لازم به ذکر است پیش از این، روز یکشنبه ۳۱ تیرماه به عنوان آخرین مهلت برای شرکت در هشتمین جشنواره کتابخوانی رضوی اعلام شده بود که با استقبال گسترده علاقه‌مندان، مهلت شرکت در این جشنواره به مدت ۱۰ روز تا پایان روز چهارشنبه ۱۰ مردادماه تمدید شد


  • جمشید چایانی - فرشته پیری
۰۷
مرداد


تنور و داستان‌های دیگر

 

نویسنده:‌ هوشنگ مرادی کرمانی

 

انتشارات:‌ معین

 

تعداد صفحات: ۱۵۶

 

بعضی داستان‌ها آن‌قدر لطیف و روح‌بخش است که هرچند سال هم که داشته باشی، می‌توانی سوار بر بال‌های قدرتمند خیال همراهشان به دوردست‌های دلخواه سفر کنی، دوردست‌هایی که شاید هرگز پای جسمت به آنجا نرسیده؛ اما آن‌گونه با تو آشنا و صمیمی‌اند که گویی سال‌هاست با آن‌ها معاشر و مأنوس هستی.

داستان‌های «هوشنگ مرادی کرمانی» نویسنده‌ شهیر و نام‌آشنای ایرانی از لطیف‌ترین داستان‌هایی است که در حوزه‌ ادبیات فرهنگ مردم ایران با زبانی ساده و خودمانی نوشته شده و نه‌تنها در کشور ما که در سراسر جهان طرفداران بسیاری دارد. نوشته‌های ساده و کلام شیرین مرادی کرمانی، شناسنامه‌ ادبیات معاصر کودک و نوجوان ایران در جهان است. جایزه‌ جهانی هانس کریستین اندرسن، جایزه‌ کتاب سال ۱۹۹۴ کودکان و نوجوانان اتریش، سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه‌ دوازدهمین جشنواره‌ فیلم فجر، جایزه‌ مهرگان ادب، عنوان نویسنده‌ برگزیده‌ کشور کاستاریکا و جایزه‌ خوزه مارتینی در سال ۱۹۹۵ از جمله جوایزی است که آثار این نویسنده‌ بزرگ کرمانی به خود اختصاص داده است

«تنور و داستان‌های دیگر» شامل ۱۶ داستان کوتاه جذاب است که هریک دنیایی از عاطفه و احساس پیش روی خواننده می‌گشاید و پشیمانی از خواندن این کتابِ اثر هوشنگ مرادی کرمانی، خالق داستان‌های مجید، محال به نظر می‌رسد

در داستان‌های کوتاه این کتاب، از نزدیک با محرومیت‌ها، گذشت‌ها، قناعت‌ها، مهربانی‌ها، سخاوت‌ها، ساده‌دلی‌ها، قهرها و آشتی‌های مردمانی صمیمی، آشنا می‌شویم و البته زشتی تنگ‌نظری، چشم‌وهم‌چشمی‌ و تقلیدهای کور و اعتقادات خرافی را نیز به‌روشنی درک می‌کنیم. بسیاری از داستان‌های کوتاه این مجموعه دست‌مایه‌ فیلم‌های سینمایی و داستانی موفق قرار گرفته است.

در بخشی از داستان «شیر» این کتاب می‌خوانیم: «تو کوچه‌های آبادی با همان کلاه می‌رفتم و مادرها از سر دیوار باغ‌ها و از پنجره‌ خانه‌ها نگاهم کردند. چشمشان که به من و کلاه نارنجی «بدبخت» می‌افتاد، فوری سرشان را پشت دیوار قایم می‌کردند... خواهر و برادرها هم نگاه‌های ناجوری به من و کلاهم می‌انداختند و هیچ‌کس نبود که با من همدلی کند و بگوید مادر یا خواهر و برادر من است!

«تنور و داستان‌های دیگر» نان داغ سفره‌ کتابخوانی کتاب‌خوان مردادماه شده است؛ در اسرع وقت به کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور مراجعه کنید و بهره‌مندی از این خوان بابرکت را از دست ندهید.


  




  • جمشید چایانی - فرشته پیری
۰۳
مرداد


  • جمشید چایانی - فرشته پیری
۰۳
مرداد

کتابهای فرشته‌ها هم عاشق می‌شوند»، «روی جاده ابریشم»، «مردی که اسرار زمین را می‌دانست» و «تنور» به عنوان منابع طرح کتاب خوان مردادماه ۱۳۹۷ معرفی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، طرح کتاب‌خوان مرداد ماه ۱۳۹۷ با معرفی ۴ اثر «تنور و داستان‌های دیگر» نوشته هوشنگ مرادی کرمانی از انتشارات معین، مجموعه شعر «روی جادّه ابریشم شعر» سروده محمد قهرمان از انتشارات جمهوری، «فرشته‌ها هم عاشق می‌شوند» نوشته نعیمه اسلاملو از انتشارات تلاوت آرامش و «مردی که اسرار سرزمین‌ها را می‌دانست» نوشته محمود پوروهاب از انتشارات مدرسه، به علاقه‌مندان مطالعه و کتابخوانی معرفی شد.

گفتنی است طرح کتاب‌خوان ماه توسط کتابخانه‌های عمومی با هدف تبیین منویات رهبر معظّم انقلاب برای ارتقای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در جامعه، دسترسی همگانی به کتاب، لزوم معرفی کتاب‌های مفید برای پرورش فکری آحاد مختلف مردم جامعه و همچنین ارتقای فضایل اخلاقی و فرهنگ عمومی از طریق مطالعه کتاب‌های مفید و فاخر، در سطح کشور اجرا می‌شود.

در طرح کتاب‌خوان ماه، برای هر ماه ۴ عنوان کتاب از بین کتاب‌های تازه منتشر شده، برای اقشار و سلایق گوناگون مردم و در موضوعات و مناسبت‌های متنوع مانند (سبک زندگی ایرانی اسلامی، ازدواج، تربیت فرزند، اخلاق اجتماعی، خانواده، سلامت، کودک و نوجوان، علمی و دینی و...) انتخاب و به منظور ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و تحقق دیگر اهداف طرح، کتاب‌ها در قالب‌ها و روش‌های مختلف نظیر پوستر، خلاصه‌نویسی، کتابچه، فلش و کلیپ، معرفی شده و با محوریت آن ۴ کتاب فعالیت‌های کتاب‌ محور متنوعی مثل جلسات نقد کتاب، مسابقات کتابخوانی و... انجام‌ می‌گیرد.

علاقه‌مندان برای حضور در جلسات نشست کتاب‌خوان می‌توانند به نزدیک ترین کتابخانه محل خود مراجعه کنند.


  • جمشید چایانی - فرشته پیری