مواد غذایی مفید برای حافظه
مواد غذایی مفید برای تقویت حافظه:
-آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین A ، E و Cدر مواد غذایی طبیعی مثل تخم مرغ، هویج، بروکلی، ماهی، آجیل، سبزیجات و میوه ها پیدا می شوند. این مواد صدمات سلولی در مغز را کاهش می دهند.
-اسیدهای چرب امگا3 که در ماهی، روغن خردل، دانه خردل، شنبلیله، ماش، دانه سویا، لوبیا، گردو، دانه کتان وجود دارند و برای مغز مفید هستند (به همان اندازه ای که برای سلامت پوست و قلب مناسب هستند).دانه کتان سرشار از منابع چربی های امگا 3 است.
-ویتامین B1 : این ویتامین سیستم عصبی را سالم نگه داشته و در بیوسنتز تعدادی از ترکیبات سلولی استفاده میشود، از جمله درacetylcholine انتقال دهنده های عصبی و اسیدهای گاما آمینو بوتیریک. به حافظه و یادگیری هم کمک می کند. منابع خوب ویتامین B1 شامل سبوس برنج، جوانه گندم، آرد گندم، جو، ذرت خشک، تخم مرغ، شیر گاو، و … است . گندم و سبوس برنج غنی ترین منابع ویتامین B1 هستند.
ویتامین B12 : برای عملکرد درست سیستم عصبی مرکزی لازم است. این ویتامین تمرکز، حافظه، تعادل را تقویت کرده و تحریک پذیری را تسکین می دهد. از جمله منابع ویتامینB12مواد غذایی با منشا حیوانی مثل تخم مرغ، گوشت بدون چربی، شیر کم چرب و …. هستند. مواد غذایی گیاهی هم این ویتامین را دارند از جمله اسپیرولینا (سرده)
فولیک اسید: برای دفع هموسیتئین (اسید آمینویی که مقدار بالای آن باعث زوال شناختی می شود) لازم است. سبزیجات سبز برگ، کلم بروکلی، حبوبات، جو دوسر از منابع مهم اسید فولیک هستند.
- ۹۷/۰۲/۰۹